Leave Your Message

Si'itia le Sa'o o le Gaosia: O le Matafaioi a Lomitusi Inkjet In-Line i Tekinolosi Gaosi

2024-09-07

1.jpg

I le fa'asolosolo fa'atuputeleina o tekinolosi gaosiga, ua avea lomitusi inkjet i totonu o se vaega autu i le fa'amautinoaina o le sa'o ma le tumau o fa'amatalaga o le gaosiga. O nei lomitusi ua mamanuina e tuʻufaʻatasia faʻatasi ma le faiga otometi a le laina gaosiga, faʻatagaina le lolomiina otometi e faʻavae i luga o le gaosiga o le saoasaoa ma le manaʻoga.

2.jpg

O se tasi o mana'oga autu mo se lomitusi inkjet in-line o le mana'omia lea o se lolo lolomi tumau. O nei ulutala lolomi e taua tele i le faatumauina o le lelei ma le saʻo o faʻamatalaga lolomi, aemaise lava i siosiomaga gaosiga maualuga. E le gata i lea, o vaitusi o loʻo faʻaaogaina i nei lomitusi e tatau ona fetuutuunai i ituaiga eseese o luga, faʻamautinoa o loʻo manino ma faigofie le faitau o faʻamatalaga e tusa lava po o le a le mea o loʻo lolomiina i luga.

E le gata i lea, e taua tele se faiga faʻalagolago e faʻamautinoa ai le faʻaogaina o masini lomitusi inkjet i luga ole laiga i siosiomaga gaosiga eseese. O nei faiga fa'atonutonu e iai sona sao taua i le fa'atonutonuina o le faiga o le lomitusi, fa'atumauina le fa'atumauina ma fa'aitiitia le lamatiaga o mea sese po'o fa'aletonu.

3.jpg

O le tu'ufa'atasia o masini lomitusi inkjet fa'atasi ma faiga fa'aautomatika laina gaosiga e maua ai le tele o mea lelei. E ala i le otometi le faiga lomitusi, e mafai e kamupani ona faʻatautaia galuega gaosiga, faʻaitiitia le lamatiaga o le sese o tagata, ma faʻamautinoa o loʻo lolomiina faʻamatalaga faʻamatalaga i taimi uma ma saʻo e faʻavae i luga ole manaʻoga.

E le gata i lea, o le fetuutuunai o lomitusi inkjet inline i tulaga eseese o gaosiga ma manaʻoga e avea ai i latou ma aseta sili ma taua i fale gaosiga faʻaonapo nei. Pe o le maualuga-saosaoa gaosiga poʻo suiga suiga manaʻomia, o nei lomitusi ua mamanuina e faʻafetaui manaoga eseese o siosiomaga gaosiga o aso nei.

I se aotelega, o le tu'ufa'atasia o masini lomitusi inkjet ma faiga fa'aautomatika laina gaosiga o lo'o fa'atusalia ai se aga'i i luma tele i le sailiga o le sa'o ma le lelei o le gaosiga. Faatasi ai ma lolomi lolomi tumau, inks fetuutuunai ma faiga pulea faatuatuaina, o nei lomitusi o le a faia se sao taua i le mamanuina o le lumanai o tekinolosi gaosiga.

4.jpg